Брекеты и все, что с ними связано

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Брекеты и все, что с ними связано » Архив » Общаемся 11>>>>Продолжаем

Общаемся 11>>>>Продолжаем

Сообщений 691 страница 720 из 1000

691

Танюша написал(а):

Привіт))))я бачу ви тут спілкуєтеся російською,а нічого якщо я буду українською писати???я новачок якщо можна так сказати)))ношу брекети вже другий раз на ВЧ.в мене перший орт був лінивий і йому було плювати на мої зуби перетянув мені цетр)))тепер хочу його назад  на місце "поставити"

Приветик. Не думала, что я не пойму украинский  :blush: Ты второй раз носишь брекеты? Или ты поменяла врача за время ношения?

Отредактировано Кристина (2008-12-23 14:30:05)

0

692

Танюша написал(а):

ношу брекети вже другий раз на ВЧ.в мене перший орт був лінивий і йому було плювати на мої зуби перетянув мені цетр)))тепер хочу його назад  на місце "поставити"

Носит брекеты уже второй раз на ВЧ, первый орт был ленивый и ему было плевать на зубы, перетянул ей центр. Теперь хочет его назад на место поставить.
Танюша

А ты откуда и линеечку бы сделала, стало бы яснее. Сколько ты на ВЧ в первый раз носила и сколько теперь. Интересный случай.

0

693

Лелька, пасиб за разъяснение  :blush:

0

694

Танюша
судя по количеству смайлов улыбаться ты очень любишь, только вот зубки не радуют и улыбаться сразу не хочется! Основной мотив, не так ли?:)

Танюша написал(а):

ношу брекети вже другий раз на ВЧ.в мене перший орт був лінивий і йому було плювати на мої зуби перетянув мені цетр)))тепер хочу його назад  на місце "поставити

Есть у нас человечек на форуме с похожей ситуацией, я ник не помню :(

0

695

Stephen написал(а):

Есть у нас человечек на форуме с похожей ситуацией, я ник не помню

Валери

0

696

Olya-Lya, дай бог чтоб так и было! Кстати после смены дуги где-то на 3ий день нёбо начало болеть. Как вы думаете это у меня всё расширяеться или что другое?

0

697

Лелька у нас ещё и переводчик  :cool: афигеть))))

0

698

Branda написал(а):

Лелька у нас ещё и переводчик   афигеть))))

Лелька у нас болтливый полиглот! :offtop:

0

699

Лелька да випадок цікавий але як і всі тут хочу з Голівудом ходити))))а як лінієчку зробити я шота ненаю поможіть))я тут темний ліс :blush:  перший раз брекети носила 1рік і 5 міс)))) проходила рік з фіксацією а потім за голову схопилася))))) :rolleyes: тепер проносила місяць))зразу на другому прийомі дугу поміняли)))все болить))))ніби челюсть не моя)))

0

700

Танюша
Давай перейдем  темку Общаемся, а то оффтоп получается.

0

701

Кристина написал(а):

Приветик. Не думала, что я не пойму украинский   Ты второй раз носишь брекеты? Или ты поменяла врача за время ношения?

так другий раз ношу(((( хочу супер зубки)))

0

702

Танюша чтобы сделать линеечку, щелкни мышкой по любой понравившейся тебе линеечке у другого форумчанина. Попадешь на сайт, где эти линеечки делаются. А дальше следуй инструкциям и сделаешь свою.

0

703

Лелька
  дякі))))зараз зроблю)))))

0

704

ну вот))зробила лінієчку)))))))з другої спроби))))ніби всьо правильно)))) :flirt:

0

705

Танюша
Умница. О себе расскажи, из какого ты города, сколкь тебе лет, если не секрет. И про свой случай тоже. Что именно тебя не устроило после первого лечения.

0

706

Танюша написал(а):

Танюша

ти часом не зі Львова?
Вперше бачу щоб хтось писав тут на українській, хоча користувачів з України на цьому сайті достатньо.

0

707

veroni4ka написал(а):

Вперше бачу щоб хтось писав тут на українській, хоча користувачів з України на цьому сайті достатньо.

Ну что с Западной Украины это точно  :flag:

0

708

Лелька написал(а):

Что именно тебя не устроило после первого лечения.

центр на вч поїхав вліво і то конкретно.мене впринципі попереджали про таке але не настільки(в мене нема двійки зліва).тепер шоб це діло виправити прийшлось вирвати шістку справа.дирища ще та була і кров не перестава йти два дня.не жарт злякалася але тепер всьо ок)))))

0

709

veroni4ka написал(а):

ти часом не зі Львова?

саме зі ЛЬВОВА)) :flirt:

0

710

Танюша написал(а):

(в мене нема двійки зліва).

Двойки нет от рождения или вырвали?

0

711

Лелька написал(а):

Западной Украины

я тоже с западной...

0

712

Ой у меня что-то интернет глючит...

Танюша написал(а):

зі ЛЬВОВА

я також зі Львова

0

713

veroni4ka

Землячка твоя?

0

714

Лелька написал(а):

Двойки нет от рождения или вырвали?

вирвали))вона була пломбована зі всіх сторін.колір мала якийсь сірий))))я не жалію за нею))а ше була мертва(нерву не було)

0

715

Лелька написал(а):

Землячка твоя?

ЕС

0

716

veroni4ka написал(а):

я також зі Львова

класно)))) :flag:

0

717

Танюша.
Де і в якого лікаря ти ставила брекети?

0

718

Скоріше пиши потрібну кількість повідомлень та створюй свій щоденничок :P

0

719

veroni4ka написал(а):

Де і в якого лікаря ти ставила брекети?

в цетрі на просп.Шевченка ))лікар Ваврусевич)а ти?

veroni4ka написал(а):

Скоріше пиши потрібну кількість повідомлень та створюй свій щоденничок

розкажи детальніше)))шо за щоденник????скільки тре повідомлень?

0

720

О, ти навіть по гороскопу Рибка, як я.
Якщо в мене закінчиться ліміт інтернету - пробач, попрощатись не зможу, але знайду тебе завтра.

0

Вы здесь » Брекеты и все, что с ними связано » Архив » Общаемся 11>>>>Продолжаем